Виконуючий обов'язки міського голови Харкова Ігор Терехов висловився з приводу акції протесту в районі ХТЗ. Про це повідомили на сторінці "terechov_igor_67" у соцмережі Instagram.

За словами Ігоря Терехова, акція протесту викликана двома причинами. Першу причину Керівник Харкова не назвав, проте підкреслив, що вона вже вирішується, а друга — аварія на "Харківобленерго" через яку жителі району ХТЗ залишилися без електрики.

Терехов додав, що він спілкувався з керівництвом "Харківобленерго" і вони обіцяли повернути електроенергію в будинки харків'ян найближчим часом. За його словами, місце аварії вже знайдено і поломку усувають фахівці.

"Хоча міська влада з точки зору закону не причетна до взаємин споживачів електроенергії та приватної кампанії "Харківобленерго", я цього тижня займуся вирішенням цієї проблеми. Найближчими днями я зрозумію його алгоритм, зустрінуся з жителями ХТЗ, проведу переговори з керівництвом ХОЕ і - впевнений - результат буде на користь городян. За Харків! Для Харків'ян!" - написали на сторінці terechov_igor_67.

Публікація terechov_igor_67: Instagram
Публікація terechov_igor_67: Instagram
публікація terechov_igor_67: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Публікація terechov_igor_67: Instagram
Публікація terechov_igor_67: Instagram
публікація terechov_igor_67: Instagram

Нагадавши, мер Тернополя Надал вручив квіти 95-річній красуні: не зломили голод і холодні бараки

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко закупить для Києва мільйон доз вакцини від ковіда: "Я використовував всі зв'язки"

Також, "Знай.uа" писав, Марцінків пересадить франківських чиновників на велосипеди: "Хто хоче-заплачу"