Під Харковом, в селищі Пісочин, виявили згорілу вантажівку. Всередині пожежників чекала моторошна знахідка. Про це повідомили в ДСНС області.

Трагедія сталася вранці 23 січня на вулиці автомобільній, 8б в Пісочині.

Як повідомляється, рятувальників викликали через загоряння вантажівки, яка перебувала на парковці. Прибувши на місце виклику, вони встановили, що вогнем охоплені мотор і кузов фури DAF.

Пожежники оперативно загасили загоряння, проте врятувати автомобіль їм вже не вдалося. При огляді згорілої вантажівки було встановлено, що в кабіні на момент пожежі знаходився чоловік. Його сильно обгорілий труп знайшли після ліквідації пожежі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Встановити особу загиблого поки не вдалося. На місці трагедії працюють правоохоронці та судмедексперти.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де за добу до цього загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Як повідомляв портал Знай.ua що у Харкові оголосили день жалоби в п'ятницю, 22 січня. Він за загиблими літніми людьми в результаті пожежі в будинку престарілих.

Також Знай.ua писав про те, що в Харкові спалахнула пожежа в будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.