У Харкові невідомі замінували будівлю МРЕВ. Про це розповіли в Telegram-каналі "Мій Харків (My Kharkiv)".

Повідомляється, що 22 січня в Харкові замінували будівлю МРЕВ, яка знаходиться по вулиці Київська. Також, згідно з інформацією каналу, ще кілька адміністративних будівель отримали повідомлення про мінування.

"На Київській замінували МРЕВ, є інформація, що ще кілька адміністративних будівель отримали погрози" - зазначено в публікації.

Точний список установ, які отримали погрози про мінування, не вказано. На ресурсах поліції Харківської області інформації про мінування будівлі МРЕВ та інших державних установ не повідомляли.

Публікація каналу мій Харків (My Kharkiv): Telegram
Публікація каналу мій Харків (My Kharkiv): Telegram
Публікація каналу мій Харків (My Kharkiv): Telegram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що 22 січня до Харкова прибув президент України Володимир Зеленський. Візит Глави держави пов'язаний з трагедією, яка сталася в Харківському будинку пристарілих.

Нагадавши, у covid-лікарні пролунав потужний вибух-рятувальникам важко дістатися до вогнища, є загиблі

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині невідомі погрожували підірвати магазин, копи очманіли: "старенька розважалася"

Також, "Знай.uа" писав, Київ жахнув потужний вибух, вниз летіли двері і вікна: перші подробиці