Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський оголосить жалобу за загиблими на державному рівні. Зовсім скоро буде готовий документ.

Таким чином, повідомляється, що про це він заявив у п'ятницю, 22 січня під час огляду згорілого в Харкові будинку.

Всеукраїнський день скорботи буде 23 січня, в суботу. Під час спілкування з журналістами він сказав, що до подібних об'єктів є дуже багато питань, і підсумки потрібно підводити після того, як отримають всі деталі справи.

"Я підпишу вказівку-завтра буде день жалоби на державному рівні" - додав український гарант наприкінці.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Президент каже, що зараз потрібно зайнятися питанням нелегальних будинків престарілих і знайти їх. Тільки в Харкові після трагедії було знайдено вже шість.

Нагадаємо, що пожежа сталася в місті Харків у четвер, 21 січня. У будівлі, яка обладнана під будинок престарілих знаходилося понад 30 осіб, 15 з яких загинуло, ще 9 постраждало.

Сьогодні, 22 січня одноденну жалобу оголошено у Харкові, за вказівкою Ігоря Терехова. Він також заявив, що всі загиблі будуть поховані за рахунок державного бюджету.

Хто винен у підпалі, і як це все сталося-на даний момент з'ясовують співробітники правоохоронних органів.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де за добу до цього загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Як повідомляв портал Знай.ua що у Харкові оголосили день жалоби в п'ятницю, 22 січня. Він за загиблими літніми людьми в результаті пожежі в будинку престарілих.

Також Знай.ua писав про те, що в Харкові спалахнула пожежа в будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.