Стало відомо про роботу наркоцентру в Харкові. Місцева мешканка розповіла як все відбувалося, і як влада з цим боролася.

Таким чином, повідомляється, що за її словами, рік тому тут знаходився наркоцентр. Близько 15 років вона намагалася з цим боротися, але результатів не було. Реакція в різних відомствах була відсутня.

Десять років тому їх виселили, але, через кілька місяців все повернулося назад.

Далі вони почали розширювати будівлю, зробили прибудову, і якби не вчорашня трагедія, то воно б ще довго там простояло і працювало.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стикатися з ними довелося місцевій жительці: вона збирала шприци, голки, записки в яких були послання і прохання про порятунок.

"Невже, тільки горе може змусити корупційну владу ворушитися? Питання, звичайно, риторичне...» - сказано в пості Telegram-каналу ВІХА, який і опублікував даний ролик.

Нагадаємо, що сталася пожежа в четвер, 21 січня. У будівлі, яка виявилася нелегальним будинком проживало понад 30 осіб, 15 з яких загинуло, і ще дев'ять постраждало.

На місце прибула делегація на чолі з президентом України, а також у місті цього дня оголошено жалобу.

Нагадаємо, в Харкові спалахнула пожежа в будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.

Як повідомляв портал Знай.ІА, Харків став першою новорічною столицею 85 років тому: ялинка, карнавал і радісні піонери

Також Знай.ІА писав про те, що пережив Харків у бурхливому 2020-му: лісові пожежі, пандемія і смерть Кернеса