Стало відомо про те, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де за добу до цього загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Таким чином повідомляється, що на місці з самого ранку працюють рятувальники, а також Поліція. Вони надали президенту звіт стосовно того, що сталося і що їм вдалося з'ясувати.

На даний момент було затримано вже чотири людини, які можуть бути пов'язані з пожежею. Зараз з ними працюють співробітники правоохоронних органів, і намагаються з'ясувати, на чиїй же совісті 15 жертв.

Володимир Зеленський під час спілкування з журналістами додав, що в суботу, 23 січня по всій Україні буде оголошено жалобу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також є три версії, як це сталося. Про це розповіла Ірина Венедиктова.

Пожежа виникла в четвер, 21 січня на вулиці Нижня Гієвська, 150Б. як виявилося там розташовується будинок престарілих. Перебувало в ньому 33 людини, 15 з яких загинули, і 9 постраждали.

Пожежа в Харкові, фото: УНІАН
Пожежа в Харкові, фото: УНІАН

Працювала установа нелегально, як повідомило слідство.

У зв'язку з цим Ігор Терехов оголосив у Харкові одноденну жалобу. А загиблих людей поховають за рахунок державного бюджету.

Нагадаємо, в Харкові спалахнула пожежа в будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.

Як повідомляв портал Знай, Харків став першою новорічною столицею 85 років тому: ялинка, карнавал і радісні піонери

Також Знай писав про те, що пережив Харків у бурхливому 2020-му: лісові пожежі, пандемія і смерть Кернеса