Стало відомо про те, що Кучер позбавлений мандата депутата Харківської міської ради. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що Харківська міська виборча комісія постановами № 128 і №129 від вівторка, 19 січня позбавила депутатського мандата Олексія Кучера, а також зареєструвала замість нього нового депутата міської ради Дмитра Бутенка.

Олексій Кучер, фото: соцмережі
Олексій Кучер, фото: соцмережі

Він безпартійний підприємець, і пройшов за списком політичної сили "Слуга народу".

Позбавили Олексія Кучера мандата через те, неможливо поєднувати державну службу зі статусом депутата - на підставі його листа.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Харків обвішали дивними бордами після виборів: "Кучер - на вихід"

У Харкові з'явилися білборди з провокаційною картинкою, яка, ймовірно, натякає на чинного губернатора Олексія Кучера, призначеного президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Добкін заговорив про хворого Кернеса і звільненого Кучера: "чужинцям тут не місце"

Колишній мер Харкова Михайло Добкін відмовився коментувати звільнення Олексія Кучера з посади губернатора президентом Зеленським. Але підтримав прагнення Кучера стати депутатом міськради Харкова. Про це Михайло Добкін заявив в ефірі телеканалу "Наш".

Також "Знай.uа" писав, що Кучер звільнений з посади губернатора Харківщини-крісло займе людина Кернеса

Повідомляється, що Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Кучера з його посади. А Новою головою Харківської ОДА стане Айна Тимчук.