Після смерті мера Харкова Геннадія Кернеса стало відомо, що у нього є не тільки двоє синів, а й дочка. Про це розповіли в репортажі ТСН.

Друг покійного мера Харкова Павло Фукс розповів, що у Геннадія Кернеса є 11-річна дочка Софія. Про неї стало відомо в день похорону батька і до цього про дівчинку знали лише кілька людей.

"Сини Кернеса підтримують з нею стосунки. Він її дуже любив, просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа - просто копія! І зовні, і за характером " - розповів Павло Фукс.

Дочка Кернеса Софія, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Дочка Кернеса Софія, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Дочка Кернеса Софія, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Мама Софії 41-річна Ольга Муравицька є співвласницею елітних магазинів дитячого одягу в Києві та Харкові. Жінка зараз з чоловіком і дітьми проживає в Лондоні. Інтерв'ю для журналістів вона давати відмовляється.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Журналісти поговорили з бабусею і дідусем дівчинки. Вони розповіли, що Дочка з мамою не змогли приїхати а похорону Кернесча, оскільки Британія була закрита на карантин. Також вони додали, що Софія опинилася в Лондоні оскільки цього хотів сам Кернес і у них були дуже хороші стосунки.

П'ять років тому Софія стала власницею трикімнатної квартири в Києві на Новопечерських липках.

Крім того, Ольга Муравицька і цивільна дружина Кернеса Оксана Гайсинська спільно володіли магазином дитячого одягу з Японії, який знаходиться в Києві. Після смерті мера Харкова, його вдова віддала свою частину магазину Ользі Муравицькій.

Нагадавши, мер Клічук поставить чернівчан на лижі: щоб не шастали по під'їздах

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко вирішив долю київських школярів на локдауні: "Терміново!"

Також, "Знай.uа" писав, львів'янам показали зарплату Садового за 2020 рік: поки українці виживають на мінімалках