Харків'янин з ім'ям Кернеса на лобі вирішив балотуватися в мери Харкова і нарвався на тролінг. Про це розповіли в Telegram-каналі "Ху*вый Харьков".

Повідомляється, що житель Харкова Євген Івашко, який прославився після того як набив на лобі татуювання з ім'ям покійного Геннадія Кернеса вирішив взяти участь у виборах на посаду мера Харкова.

У мережі Євген Івашко опублікував відеозвернення, де розповів про свої наміри.

Публікація каналу Ху * вий Харків: Telegram
Публікація каналу Ху * вий Харків: Telegram
Публікація каналу Ху*вый Харьков: Telegram

"Отже, жителі Харкова! У мене дуже важлива новина! Я вирішив балотуватися на мери Харкова, буду радий вашим голосам і вашій підтримці" - сказав Євген Івашко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Дана новина викликала безліч обговорень і реакцій серед харків'ян. Так, в Telegram-каналі "Ху*вый Харьков" опублікували відео з пародією від дівчини на звернення Євгена Івашка.

Публікація каналу Ху * вий Харків: Telegram
Публікація каналу Ху * вий Харків: Telegram
Публікація каналу Ху*вый Харьков: Telegram

Відео взято з соцмережі TikTok. На ньому можна побачити дівчину, у якої на лобі маркером нанесений дзеркальний напис: "Вдова Кернеса". При цьому дівчина практично повністю повторює промову Євгена Івашка і каже, що хоче балотуватися в мери Харкова.

Нагадавши, мер Клічук поставить чернівчан на лижі: щоб не шастали по під'їздах

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко вирішив долю київських школярів на локдауні: "Терміново!"

Також, "Знай.uа" писав, львів'янам показали зарплату Садового за 2020 рік: поки українці виживають на мінімалках