Колишній мер Харкова, відомий український політик Михайло Добкін має величезну аудиторію передплатників у соцмережах з якими охоче ділиться цікавими публікаціями. Цього разу, у своєму Instagram, депутат торкнувся теми цензури в США.

Михайло Добкін оновив профіль Інстаграму і виставив фото своєї нової футболки, на якій красується напис англійською: "Все що можна купити за свободу слова".

На футболці політика зображений американець, якому закрила рот рука одягнена в американський прапор. Даний малюнок яскраво відображає реальну ситуацію, яка склалася в США останнім часом.

Нагадаємо, все почалося після серії блокувань президента США Дональда Трампа у великих соціальних мережах, таких як Twitter, Facebook і Instagram, після серйозного порушення політики платформ, яка спровокувала насильство в Капітолії США. При цьому тимчасовий "бан" перетворився на блокування на невизначений термін. Після цього і з'явилися повідомлення про те, що Трампу закрили доступ і до багатьох інших платформ, серед яких значиться і Pornhub.

Виходячи з цього, Добкін вирішив "підтримати" Трампа і показав свою позицію до ситуації, що склалася в Америці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Мій протест проти цензури в США", - підписав своє фото Добкін.

"А як же протест проти Рашистської цензури", " Пора вводити санкції проти сша..", " Колись був у футболці "Беркута" але не допомогло... гудбай Америка", " Краще б проти підвищення тарифів на ЖКГ", " Цензура є скрізь, без цього ніяк. У нас би дуже не завадило багатьох "активістів" зацензурити і не допускати до мікрофонів", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін розповів, кому дістанеться Харків після смерті Кернеса

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ще й Меланія зібралася йти: Дональда Трампа заблокували на Pornhub

Також «Знай.иа " писав, що Популярний додаток TikTok звинувачують у шпигунстві: скандал набирає обертів