Колишній мер Харкова, відомий український політик Михайло Добкін має величезну аудиторію підписників у соцмережах з якими охоче ділиться цікавими публікаціями. На цей раз, у своєму Instagram, депутат анонсував велике інтерв'ю з Наталією Влащенко.

Михайло Добкін опублікував короткий тизер великого інтерв'ю, яке Він дав відомій журналістці і телеведучій Наталії Влащенко.

У короткому тизері зібрана невелика нарізка питань і відповідей. Виходячи з відеоряду Наталія Влащенко торкнулася теми відносин Михайла Добкіна із загиблим мером Харкова Геннадієм Кернесом, колишнім президентів-втікачів Віктором Януковичем, а також з командою чинного президента Володимира Зеленського.

Крім того, в тизері можна побачити, що Добкін дуже високо оцінює свої шанси стати новим мером Харкова.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

У підписі до публікації Михайло Добкін розповів, що інтерв'ю можна буде подивитися YouTube-каналі Наталії Влащенко.

"Ловіть завтра, в цю п'ятницю, на Ютьюб каналі "Влада Влащенко" наша з нею розмова про життя, дружбу, сварки, зраду і про багато іншого. Буде цікаво."- написав Михамил Добкін.

Публікація Михайла Добкіна: Instagram
Публікація Михайла Добкіна: Instagram
Публікація Михайла Добкіна: Instagram

Нагадавши, мер Тернополя Надал круто змінив думку щодо локдауна: багато хворих

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Клічук підтримав локдаун, городяни киплять: "Мені соромно за Чернівці!"

Також, "Знай.uа" писав, Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу, не дивлячись на заборони