У Харкові легковик з київськими номерами припаркувався біля Сумського ринку прямо під знаком "Місце для паркування оленів".

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Віха".

Цей знак був встановлений, оскільки залишені в цьому місці машини постійно блокують рух трамваїв.

За словами очевидців, припаркований під знаком автомобіль має київську регситрацію.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"У Харкові віднедавна працює елітна парковка.
Людина з Києва спеціально приїхала за передоплатою. Але це не точно",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, незвичайний дорожній знак "Парковка для оленів " з'явився біля Сумського ринку на самому проблемному повороті для трамваїв. Саме тут водії просто обожнюють паркувати свої автомобілі, тим самим перегороджуючи проїзд громадському транспорту.

На фото і відео зображений білий знак на синьому тлі. На ньому олень сидить в машині, висунувши голову з даху. Внизу видніється напис "Місце для паркування оленів".

фото: Ігор Терехов
фото: Ігор Терехов

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Буковині олень змусив жінку мучитися з інвалідним візком, злості не вистачає: "купив за шматок сала"

Як повідомляє портал «Знай.иа» П'яний в мотлох киянин заснув за кермом і влетів у відбійник: светр з оленями і каламутний погляд

Також «Знай.иа " писав, що Харківський "герой парковки" перекрив дорогу трамваїв, городяни в люті: "Олені не читають знаки!"