У Харкові власник іномарки припаркувався в недозволеному місці-збоку від будівлі театру імені Т. Г. Шевченка. Після цього на припаркований автомобіль обрушилися старі елементи фасаду конструкції.

Відповідне фото опублікували очевидці в групі "Х * * вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Основним повідомленням публікації було те, що зовнішня обробка будівлі почала обсипатися. У спільноті попередили харків'ян і закликали бути обережними біля театру. Також там "передали привіт" героям парковки, які залишають свої авто поруч з театром "Березіль".

"Обвалюється фасад театру Шевченка. Всім любителям" правильної " парковки-Привіт!" - написав автор фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Да ладно хе*ня скло поміняє.. за ціною як в Театрі на прикладі побував..", " Карма в дії)", " Зате людей врятував. Треба петицію, що б машини ставили тільки під будинками", " Якщо так подумати, то нехай на ці корита воно валиться, які там ставлять, ніж на голови людей...",- коментували харків'яни побачене на фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополяни показали "оленя" на Hyundai-поставив "корито" на пішохідному переході

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі олень помстився за штраф інспектору зламаним носом

Також «Знай.иа " писав, що Проміле зашкалювало - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикального паркування