У Харкові затримали поліцейського, який підозрюється в спільництві з крадіями магістральних кабелів.

Про подробиці події розповідає видання "Police Control Ukraine", посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

Повідомляється, що в п'ятницю, 8 січня, на вулиці Клочківській в Харкові співробітники ДБР і Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції затримали інспектора УПП в Харківській області старшого лейтенанта поліції, який перебував поза службою. На той момент він знаходився в автомобілі BMW. Затримання відбулося згідно з постановою суду.

BMW підозрюваного / фото: Police Control Ukraine
BMW підозрюваного / фото: Police Control Ukraine

Згідно з інформацією джерела, затриманого інспектора, а також поліцейського батальйону конвойної служби ГУНП в Харківській області, підозрюють у крадіжці магістральних кабелів "Укртелекому" і "Держспецзв'язку" на території Харкова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Повідомляється, що ДБР ще в серпні 2020 року відкрило кримінальне провадження згідно частини 4 статті 185 КК України (крадіжка, вчинена у великих розмірах). У матеріалах справи вказано, що поліцейські здійснювали крадіжки спільно з ще трьома громадянами протягом попереднього року.

Нагадаємо, що у Харкові п'яні чоловіки мало не створили ДТП і побили водія.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові "унікуми" вирішили розважитися за допомогою феєрверку. Локацією обрали-житловий будинок.

Також Знай.иа писав, що під Харковом легковик влетів у фуру і розбився в брязкіт.