З 6 січня харківський коксохім повинен призупинити свою роботу.

Саме сьогодні, 6 січня набуває чинності рішення Харківського окружного адміністративного суду про тимчасову зупинку роботи коксового заводу, у вигляді тимчасового призупинення діяльності підприємства з виробництва коксу і кам'яновугільної смоли.

У представників ТОВ "Коксовий завод Новомет" було 30 днів на оскарження цього рішення у другому апеляційному адміністративному суді. Згідно з реєстром апеляційних скарг на сайті суду — «Новомет» апеляцію не подали, передає "Накипіло".

Рішення діятиме до отримання підприємством дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів.

завод, скріншот з відео
завод, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, харків'яни вже давно страждають від шкідливих викидів коксохіму і навіть була створена петиція, щоб припинити роботу підприємства, яка набрала потрібну кількість голосів.

5 грудня Володимир Зеленський розглянув петицію з вимогою обмеження або припинення роботи чотирьох промислових підприємств у Харкові, серед яких коксохім. Президент повідомив, що звернувся до прем'єр-міністра України з пропозицією спільно з місцевими органами виконавчої влади вжити заходів для посилення контролю за дотриманням суб'єктами господарювання природоохоронного законодавства".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янам "відріжуть" залізницю на свята: "Укрзалізниця" скасувала понад 30 електричок

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків став першою новорічною столицею 85 років тому: ялинка, карнавал і радісні піонери

Також «Знай.иа " писав, що Що пережив Харків у бурхливому 2020-му: лісові пожежі, пандемія і смерть Кернеса