Генеральний директор КП "Харківські теплові мережі " Сергій Андрєєв був звільнений із займаної посади.

Про це стало відомо сьогодні, 5 січня, на закритому засіданні міськради з питань ЖКГ.

Відповідне розпорядження підписав секретати Харківської міськради Ігор Терехов.

"Сьогодні я прийняв рішення про звільнення Андрєєва з посади директора Харківських теплових мереж. Мені набридла та ситуація, яка склалася в Харківських теплових мережах по розриттях, по забезпеченню теплом будинків, гарячою водою. Все, ігри закінчилися…”— - заявив Терехов на нараді.

За його словами, тепер виконувати обов'язки керівника КП "Харківські теплові мережі" буде головний інженер ХТМ Олексій Лука.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ігор Терехов критично висловився на сесії міськради з приводу "Зоряного неба" в центрі Харкова.

Під час дискусії з Ігорем Черняком, який розкритикував внесені зміни в структуру виконавчих органів Харківської мерії, Терехов заявив:

"Так от коли ви говорите про бюджет і не голосуєте за бюджет, ви бачили, буде робитися розв'язка. Так Ось моє до вас прохання і доручення як депутату. Проконтролюйте всі тендери, які будуть зроблені на цю розв'язку, і зробіть так, разом зі мною, щоб жодна копійка бюджетних коштів нікуди не пішла. Нам більше не потрібно купувати "зоряне небо" за такі шалені кошти. І цього більше не буде!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хто в Харкові мітить в крісло покійного Кернеса: шанси Добкіна, Терехова і Мураєва

Як повідомляє портал «Знай.иа» Смерть Кернеса внесла корективи в будівництво онкоцентру в Харкові: віддали львів'янам за шалені гроші

Також «Знай.иа " писав, що "Права рука" Кернеса Терехов звернувся в Раду з осиротілого Харкова: "потрібні вибори"