На набережній Харкова дівчина-водій за кермом автомобіля Kia знесла огорожу і впала в річку. Тепер за це ДТП харків'янка заплатить 340 гривень штрафу і 420 судового збору.

Про це передає "Суспільне".

22 грудня прийняв Київський районний суд Харкова прийняв рішення про покарання. Постанова з'явилася в Єдиному реєстрі судових рішень перед Новим роком і ще може бути оскаржена.

На засідання суду винуватиця ДТП не прийшла. У матеріалах справи йдеться, що водій Kia Sorento "не врахувала дорожню обстановку, не дотримувалася безпечний бічний інтервал і зробила наїзд на перешкоду, а саме паркан-огорожу".

Суд дійшов висновку, що вина водія-дівчини підтверджується доказами в матеріалах справи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Варто зазначити, що 340 грн штрафу, який постановив суд у цій ДТП, є мінімальним стягненням за ст.124 КУпАП. Тоді як максимальне покарання передбачає позбавлення права керування транспортом від шести місяців до року. Водночас з моменту оголошення рішення відводиться 10 днів на його оскарження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "кішка винна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Київські Евакуатори влаштували "трійничок" посеред міста: "стрьомна матрьошка"

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі горе-Пікассо залишив на машині дивний знак - " що з ж*співай?"