У середу вранці, 21 жовтня, в Харківській області на трасі "Київ-Харків-Довжанський" сталася смертельна ДТП - лоб в лоб зіткнулися "Заз" і "Toyota".

В результаті аварії на місці загинув 41-річний водій "ЗАЗ" і його 37-річна пасажирка, йдеться в повідомленні пресслужби поліції Харківщини.

В іномарці перебували двоє молодих чоловіків - 19 і 21 рік. Вони не отримали жодних травм, від госпіталізації відмовилися. За попередніми даними, обидва перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці вирішують питання про кваліфікацію ДТП згідно з Кримінальним кодексом України. Обставини аварії встановлюються.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

19 жовтня на Рівненщині загинула молода жінка та її ненароджена дитина. Ще три людини - в лікарні у важкому стані. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.
Жахлива ДТП сталося недалеко від села Корнин, на трасі Київ-Чоп. Автомобіль, в якому була загибла, зіткнувся із зустрічним автомобілем, що призвело до таких трагічних наслідків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що п'яна киянка на Лисій гумі потрапила в аварію - в салоні ридала перелякана дитина

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна"

Також портал Знай.ua писав, що у річницю загибелі Поплавської сестра актриси розлютилася на "Дизель-шоу": "Розважальний атракціон"