Харків'янка, яка знаходиться зараз в Антарктиді, привітала з колегами українців з Новим роком.

Відповідне відеопривітання було опубліковано на Facebook.

Жителі українських міст традиційно святкують Новий рік в затишних квартирах, ходять вночі на ялинку і дивляться улюблені фільми, поки українці зі станції "Академік Вернадський" в Антарктиді працюють в поті чола. Однак, вони не забули привітати своїх земляків з новим 2021 роком, записавши позитивне відеозвернення.

Серед них також виявилася харків'янка Ганна Соїна. Примітно, що вона стала першою жінкою полярником, яка вирушила на українську антарктичну станцію. Разом з колегами Ганна побажала українцям щастя і благополуччя в новому році. До привітань також приєдналися місцеві жителі-пінгвіни , - які радісно підспівували на задньому фоні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що співробітники станції "Академік Вернандський" святкували Новий рік зі штучною ялинкою, яку привезли туди 15 років тому, і задернутими шторами. Все тому, що зараз в Антарктиді полярний день, відповідно майже цілодобово світить сонце.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський записав окреме привітання З Новим роком для Харкова та області.

Як повідомляв портал Знай.иа, щасливий Сергій Бабкін зібрав найрідніших за новорічним столом.

Також Знай.иа писав, що у Харкові підрахували щасливі моменти 2020, негусто.