Стало відомо про те, що Домробітниця, яка по всій видимості заразила Геннадія Кернеса коронавірусом, стала народним депутатом.

Таким чином, повідомляється, що довгий час Людмила працювала на мера Харкова, Геннадія Кернеса, і доглядала за ним. І ось, стало відомо про те, що вона пройшла в районну раду Харківської області в якості депутата, звичайно ж під партією «Блок Кернеса».

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

Джерело повідомляє, що саме вона могла заразитися Геннадія Кернеса коронавірусу, адже, ланцюжок веде до людини, яка допомагала йому одягатися.

Але, секретар Ігор Терехов каже, що з великою ймовірністю, зараження сталося в момент святкування Дня міста, тобто, 23 серпня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але, точно ніхто ніколи вже не дізнається, так, і немає в цьому необхідності. Є тільки ряд версій, які нічим не підтверджені.

Нагадаємо, що в середині грудня Геннадій Кернес помер, після тримісячного лікування за кордоном. Пройшло прощання з мером Харкова 23 грудня.

Про його смерть повідомив бізнесмен і добрий друг політика Павло Фукс. Геннадію Кернесу був 61 рік.

Тисячі городян прийшли до Оперного театру для того, щоб попрощатися з главою міста.

Нагадаємо, раніше Харків'яни зняли покійного Кернеса в кліпі, рядки чіпляють за живе: "яким він хлопцем був..."

Як повідомляє портал "Знай.uа" Сестру-близнючку Кернеса розшукали у Путіна-зовсім не схожа на покійного мера

Також "Знай.ua" писав, що Лик покійного Кернеса "проступив" на нозі у харків'янина