Харків'яни присвятили пісню і кліп покійному меру Геннадію Кернесу.

Відеоролик виставили в групі "Холодногірський район м. Харків" у Фейсбуці.

У новій пісні всіляко підкреслюються досягнення покійного мера Харкова, а також присутня і вдячність за виконану роботу.

"Яким він хлопцем був... Всіх навколо себе об'єднав",- співається в пісні.

В імпровізованому кліпі демонструються старі фотографії та архівне відео з політичного та особистого життя покійного мера Харкова. У ролику також з'являються знімки мера з Михайлом Добкіним, Ігорем Тереховим та іншими державними діячами і чиновниками.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Харків'яни позитивно відреагували на присвячену покійному міському голові пісню і в коментарях подякували авторам і виконавцю, а користувачі мережі висловили співчуття близьким Кернеса.

"За душу взяло!Будемо пам'ятати!Будемо жити!", " Спасибі за пісню, ридаю, дуже важко від думки,що не не побачимо більше Геннадія Адольфовича,дуже будемо сподіватися, що його справа виявиться в надійних руках", "прекрасна пісня, слова відповідають дійсності. Дуже і дуже шкода, що ми втратили справжнього мера", " Він увійде в історію, вічна пам'ять!",- коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес зворушливо попрощався з Харковом і пішов назавжди: "рідний, люблю тебе"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина покійного Кернеса Гайсинська пройшла з коханим крізь вогонь і воду, Лебедина вірність: "найкращий..."

Також «Знай.иа " писав, що Від кого покійний Кернес заразився коронавірусом: замішана жінка, і це не Дружина