З харківської мерії почали масово звільнятися радники покійного Геннадія Кернеса. Вже шестеро людей написали заяву про звільнення.

Про це пише Харків Times посилаючись на сайт Національного агентства з питань запобігання корупції.

Першою стала радник покійного мера з 2018 року Олена Морозова.

Наступним став радник Кернеса з 2012 року, а до того – директор Департаменту з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки Євро-2012 з футболу Харківської міськради Віктор Христоєв.

Третім став колишній начальник КП "Харківзеленбуд", який з 2019 року став радником Кернеса Микола Блуд. "Харківзеленбуд" він очолював 15 років.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Харківська міськрада, скріншот
Харківська міськрада, скріншот

Четвертим звільнився одіозний колишній головний архітектор міста, колишній начальник управління містобудування та архітектури міськради, відсторонений від цієї посади рішенням Печерського суду Києва, а з 2017 року – радник Кернеса Сергій Чечельницький. Зараз він є підозрюваним відразу у двох кримінальних справах - знаменитій "справі про кооперативну схему" і справі про смертельну ДТП з трьома загиблими, яка сталася в серпні 2018 року.

П'ятою стала 28-річна Ольга Чичина, яка була радником покійного мера Харкова з 2019 року. У минулому скликанні міськради Чичина керувала депутатською групою з гендерних питань, на останніх виборах до міськради не пройшла.

І останнім радником Кернеса, який поки звільнився, став Віталій Сотников, який у минулому обіймав посаду директора Департаменту адміністративно-господарської діяльності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дочка Харківського чиновника засвітила шикарну декларацію, Янукович перед очима: Діаманти, шуби і мільйон у гаманці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійного Кернеса хочуть "притягнути" до суду

Також «Знай.иа " писав, що До Терехова нагрянула СБУ після похорону Кернеса