Колишній мер Харкова Михайло Добкін поділився своїм рецептом, як можна підвищити настрій і відпочити від усього, що турбує.

Про це Михайло Добкін розповів на своїй сторінці в Instagram.

14 грудня екснардеп опублікував знімок, який був зроблений, судячи з геолокації в Туреччині. На фото Добкін цілує в верхівку скульптуру у вигляді голови дівчини.

Як розповів Добкін, він на пару поїхав подалі від "всього і всіх" відпочивати. І для того, щоб по-справжньому відпочити душею і тілом, перестав читати українські новини, що дало свої позитивні результати.

"Настрій був паршивий. На пару днів поїхав подалі від усього і всіх. Всі ці пару днів не читав українські новини. Відпочив. Голова світлішою стала. Таке відчуття, що за ці пару днів без новин з Батьківщини, можна і 2020 рік з його "викрутасами", хоч і не за все, але за багато пробачити",- написав Добкін.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"З часом все проходить, життя триває! Вся надія на Вас!!!! Я з Харкова ☺️", " Я за Добкіна голосуватиму", " Михайло Маркович, тримайтеся, ви дуже потрібні цьому місту..", " "і Боже вас збережи, не читайте до обіду радянських газет!"...", " Час лікує😥 😥 🙏 🙏 співчуваю, для нас для всіх це велика втрата 😭 😭 ", " Харків втратив нашого улюбленого мера. Мої співчуття харків'янам, родині і Вам, як хорошому і доброму другу Геннадію Адольфовичу", " Михайло Маркович а у сильних людей іншого вибору немає. Тому пройде ", " Співчувати. Цей рік забирає кращих...", " Проходити�🉏�", " Як я сумую за часами Євро-2012. Тоді хотілося жити, творити і радіти! Зараз повна ж....ть", " Згадайте що написано на кільці Соломона"все проходить і це пройде" повертайтеся... скоро всі скинуть свої маски і все стане на круги своя....", " Евіслюку ночі завжди настає світанок! 👍 ",- підтримували Добкіна в коментарях користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скорботний Добкін сховав сльози за окулярами на похоронах Кернеса: "сподіваюся, він пробачив"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін заговорив про перевибори мера Харкова після смерті Кернеса: "затягувати не можна"

Також «Знай.иа " писав, що Сумний Добкін розповів про наболіле, і це не смерть Кернеса: "настрій не дуже"