У Харкові стався неприємний інцидент між Дідом Морозом і харків'янкою з маленькою донькою.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Х.Х".

За словами мами дитини, вони з донькою вчили віршик, щоб розповісти його Дідусеві Морозу, але цьому було не судилося збутися.

Виявилося, що під час того, як дворічна дівчинка розповідала віршик, аніматор в костюмі Діда Мороза розвернувся і пішов не дослухавши до кінця. Дитина в сльози, а мати взяла злість за вчинок аніматора.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це не Дід мороз! Це ху*ло, до якого підійшла моя маленька дочка, щоб розповісти віршик, який готувала з мамою кілька днів (доньці 2.7 року)! Цей пі*ар просто відвернувся і пішов у процесі! Тому що грошей не дали (знали, що платно і хотіли оплатити після). Підсумок - дочка зі сльозами на очах не хоче нового року! Нехай цей пі*ар стане знаменитим! Стоїть перед ялинкою з боку входу від Сумської",- написано в повідомленні.

Харків'яни розділилися на два табори, хтось підтримав матір з дитиною і засуджував вчинок аніматора, а хтось порахував, що ніхто їм ні чим не зобов'язаний:

"Щоб у нього борода відсохла", "по кабіні могли дідові надавати за такі справи", "це не Дід Мороз це дід Го*дон", "він щороку стає Пі*аром перед НГ", " Ой б*ять, як же дістали ці мамки. Уявляю скільки мату вже знає дитина в 2.7 року", " платно що? розмовляти?", "Ну реально ж Пі * ар", "все правильно, до чужих людей не потрібно приставати", "депортувати в Лапландію", "у нас Святий Миколай. А дєд мароз - це для русні", "Всі діди морози куплені!", "Так Підійди, домовся, оплати спершу, в чому проблема?
Пішов т .к. багато Вас таких, хто сфоткався, поспілкувався і втік, не заплативши", "звичайно це не моя справа,але напевно варто було підійти спочатку до цього Морозу і попередити що мовляв підійде дитина і розкаже віршик...".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин "вибивав" з жінки неіснуючий борг: "погрожував облити кислотою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни встановили ялинку з автовишок і відкрили шампанське: "з Новим роком!"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові торгують краденими ялинками, копи не діють: "не купуєте - валіть!"