23 грудня в Харкові попрощалися з мером Харкова Геннадієм Кернесом. Провести в останню путь мера прийшли тисячі харків'ян і перші особи країни.

Прощання з Кернесом проходило в холі Харківського національного театру опери та балету.

Церемонія прощання тривала близько 5 годин, її довелося продовжити на годину через велику кількість людей, які хотіли попрощатися з Кернесом.

За класикою жанру, знайшлися і ті кому не сподобалися масштаби церемонії поховання. Користувачі соцмереж висловлювалися негативно у бік Кернеса і харків'ян, які вирішили віддати шану меру.

похорон Кернеса, фото: соцмережі
похорон Кернеса, фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачка мережі Тетяна Садова була різко незадоволена тим, що відбувається і згадала, як у Харкові проходила церемонія поховання курсантів, які розбилися під Чугуєвом у вересні цього року:

"Де ви курвu були коли ховали 26 курсантів які розбилися в авіакатастрофі? Чому саме тоді харків так не готувався до поховання цих дітей України? Україна втратила цвіт української авіації Батьки назавжди залишились без дітей Хіба це було не трагедією? Чого тоді не було стільки людей? Чого ви тоді так не плакали всім містом як зараз плачете за крисою-кернесом? Ви нормальні? Совість є? Ті курсанти-вони були майбутнім україни і радістю своїх батьків… Але помпезно готуватись до зариття сєпара-мера це краще? Це ж так важливо? Правда?…. Такого цинізму люди ще не бачили? Цинізм, лицемірство і совок-ось справжнє обличчя колись першої столиці України!",- гнівно висловилася жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше З Кернесом прощаються тисячі харків'ян: черги як у Мавзолей, відео

Як повідомляє портал «Знай.иа» З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція

Також «Знай.иа " писав, що Скорботний Добкін сховав сльози за окулярами на похоронах Кернеса: "сподіваюся, він пробачив"