Покійний мер Харкова Геннадій Кернеса розділив своє майно між дружиною і трьома синами.

Про це в інтерв'ю "Стране" розповів друг Кернеса Павло Фукс.

Стан померлого від ускладнень викликаних коронавірусом мера Харкова Геннадія Кернеса перейде у спадок його дружині Оксані Гайсинській і трьом синам: Родіону, Кирилу і Данилу.

За словами Фукса, ніхто не залишився з непорозумінням.

"На першому місці Оксана і Родіон, які були поруч з ним до останньої хвилини життя. Потім Кирило і Данило. Він говорив, що Родіон його любить більше всіх. Родіон від нього не відходив", - розповів бізнесмен.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Геннадій Кернес / скріншот з відео
Геннадій Кернес / скріншот з відео

Варто відзначити, що Оксана Гайсинська - третя дружина Геннадія Кернеса. Спільних дітей у них не було, але у неї був 26-річний син Родіон від попереднього шлюбу. Кернес називав його своїм сином.

Нагадаємо, що мер Харкова Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня, в берлінській клініці "Шаріте", де перебував останні три місяці на лікуванні. В останній раз він з'явився на публіці на День міста, 23 серпня, а після цього зліг з коронавірусом.

Перед смертю у нього відмовили нирки, і вже через пару днів організм не витримав.

Геннадію Кернесу був 61 рік. Він народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг покійного Кернеса Фукс розповів про останні дні мера, рвався до Харкова до останнього: "готовий померти в літаку!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернеса везуть на кладовище, Харків пухне від сліз: у мережі показали місце вічного спокою мера

Також «Знай.иа " писав, що З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція