До Харкова на церемонію прощання з Геннадієм Кернесом приїхав і мер Києва Віталій Кличко. Він назвав його одним з кращих мерів України.

Про це мер столиці Віталій Кличко розповів журналістам у фойє ХНАТОБа, передає NewsRoom.

За словами Кличка, вони з Кернесом змагалися, хто краще побудує своє місто.

"Я пам'ятаю, як ми сварилися - хто краще побудує кращі Центри адміністративних послуг, Київ чи Харків. Такі, знаєте, змагання - хто надасть найкращий сервіс для жителів наших міст. Це добрі речі, які повинні бути між мерами",- заявив Кличко.

похорон Кернеса, фото: Політика країни
похорон Кернеса, фото: Політика країни

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також київський градоначальник зауважив, що люди ставилися до Кернеса по-різному, але харків'яни любили свого мера. Кличко також розповів, що його надихнув парк "Перемога", який презентував Харківський колега. Завдяки цьому в Києві створили парк "Наталка", який для Кличка є еталоном і улюбленим місцем відпочинку киян і гостей столиці.

"Ми беремо кращі приклади Харкова і поширюємо їх по всій Україні",- сказав мер Києва Кличко.

Нагадаємо, сьогодні, 23 грудня, в Харкові прощаються з градоначальником Геннадієм Кернесом, який помер в ніч на 17 грудня на 62-му році життя після тривалої хвороби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вибори в Харкові після смерті Кернеса: коли місто отримає нового мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» З Кернесом прощаються тисячі харків'ян: черги як у Мавзолей, відео

Також «Знай.иа " писав, що З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція