Завтра, 23 грудня в день похорону мера Харкова Геннадія Кернеса в місті частково зміниться рух транспорту.

Про це передає пресслужба мерії Харкова.

Рух транспорту по пл.Благовіщенській, узвозу Соборному, вул. Університетській, вул. Спартаківській, пл. Конституції, вул. Сумській буде заборонено з 5:30 до 14:00 23 грудня.

23 грудня з 5:30 до 14:00 23 грудня буде заборонено рух транспорту за маршрутом руху колони, а саме: пл. Благовіщенська, Соборний узвіз, вул. Університетська, від спуску Соборного до пер. Спартаківського, пер. Спартаковскому, пл. Конституції, від пер. Спартаківського до пер. Мечникова, та вул. Сумської, від пер. Мечникова до вул. Свободи.

З 5:30 до 8:00 буде заборонена парковка і стоянка транспорту на пл.Благовіщенській та вул. Різдвяній навколо Благовіщенського собору.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

маршрутка Харків, скрін
маршрутка Харків, скрін

Також вранці, з 5:30 до 8:00, автобуси, що курсують по вул. Благовіщенській та вул. Різдвяній навколо Благовіщенського собору, об'їжджатимуть закриту ділянку наступним чином:

202:- вул. Чеботарська-вул. Піскунівська — вул. Клочківська — узвіз Клочківський — пр. Незалежності — вул. Сумська і далі за маршрутом;

238: — вул. Полтавський Шлях — пл. Сергіївська — пл. Павлівська — вул. Університетська — пров. Мечникова-вул. Конституції і далі за маршрутом;

254:- вул. Євгена Котляра-вул. Благовіщенська-вул. Дмитрівська — вул. Коцарська — вул. Євгена Котляра і далі за маршрутом;

278: — вул.Євгена Котляра (Південний вокзал) — вул. Благовіщенська — вул. Дмитрівська — вул. Чеботарська — пров. Піскуновський-проїзд Рогатинський.

З 7:30 до 14:00 автобуси, що курсують по вул. Благовіщенській, спуску Соборному, вул. Університетській, від спуску Соборного до пров. спартаківського, пров. Спартаківському, пл. Конституції, від пров. Спартаківського до пров. Мечникова, вул. Сумської, від пров. Мечникова до вул. Свободи, об'їжджати закриту ділянку наступним чином:

№20е:- вул. Університетська-узвіз Бурсацький-вул. Клочківська-узвіз Клочківський-пр. Незалежності-пр. Науки і далі за маршрутом;

202:- вул. Чеботарська-вул. Піскунівська — вул. Клочківська — узвіз Клочківський — пр. Незалежності — вул. Сумська і далі за маршрутом;

№119 Вірменський — пл. Павловська — пл. Сергіївська — вул. Клочківська — узвіз Клочківський — пр. Незалежності — пр. Науки і далі за маршрутом;

217:- вул.Університетська — узвіз Бурсацький — вул. Клочківська — узвіз Клочківський — пр. Незалежності — пр. Науки і далі за маршрутом.

А автобуси №65е, 202е, 278е, 289е, 296е призупиняють рух на час проходження колони по вул. Сумській, від вул.Свободи до вул. Ярослава Мудрого.

харківські маршрутки, скріншот з відео
харківські маршрутки, скріншот з відео

Крім того, з 6:30 до 8:00 буде заборонено рух тролейбусів по вул.Конєва на ділянці від вул. Полтавський Шлях до вул. Малої Гончарівської, вул. Малиновського, вул. Благовіщенської, пл. Благовіщенської, узвозу Соборної, вул. Коцарська.

Тролейбус №11 курсуватиме так: — розворотне коло "пр.Дзюби" — пр. Ново-Баварський — вул. Китаєнка — пр. Любові Малої — вул. Планова — вул. Семінарська — вул. Велика Гончарівська — розворотне коло "вул. Конєва".

А з 6:00 до 13:30 буде заборонено рух тролейбусів по вул.Сумській на ділянці від ПР. Незалежності до вул. Конституції.

З 13: 30 до 15:00 буде заборонено рух транспорту по вул.Сумській на ділянці від вул. Скрипника до вул. Данилевського, вул. Ярослава Мудрого, та вул. Пушкінської, на ділянці від вул. Гуданова до вул. Омської.

До того ж, у день похорону не працюватимуть майданчики для платного паркування на вул.Скрипника (від вул. Сумської до вул. Чернишевської), вул. Сумській та вул. Римарській (в районі театру опери та балету) та вул. Римарській, 30-34.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські школярі отримали новорічні подарунки від покійного Кернеса : "поминальні цукерки?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Друг покійного Кернеса Фукс спантеличив подробицями смерті мера: "почувався добре"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня дружина покійного Кернеса показала, якою була їхня бурхлива молодість: "прожив яскраве життя"