Стало відомо про те, що дружина екс-голови ОДА в Харкові придбала автомобіль за два мільйони гривень.

Таким чином, повідомляється, що ця інформація з'явилася в декларації Олексія Кучера, яку він подав перед звільненням з посади голови обласної державної адміністрації.

У документі сказано, що дружина екс-чиновника купила іміджевий автомобіль Mercedes-Benz GLE 300D 2019 року випуску. Обійшовся він їй в 1 мільйон 821 тисячу гривень.

Олексій Кучер, фото: соцмережі
Олексій Кучер, фото: соцмережі
Дружина Олексія Кучера придбала авто за 2 мільйони, фото: соціальні мережі

Крім усього цього, Олексій Кучер отримав у користування будинок в Дергачівському районі міста. Його площа склала 219 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

При цьому, примітно, що за цей рік заробіток Олексія Кучера склав 517 тисяч. 810 тисяч він отримав за продаж рушійного майна, і близько 867 тисяч від продажу нерухомості отримала дружина чиновника.

Також сім'я колишнього глави Адміністрації задекларувала 84 тисячі доларів і 300 тисяч гривень готівкою, які значаться у власності у Олексія Кучера. Ще 200 тисяч доларів і 49 тисяч гривень - у його дружини.

Нагадаємо, раніше Харків обвішали дивними бордами після виборів: "Кучер - на вихід"

Як повідомляє портал "Знай" Кучер ризикує втратити крісло губернатора, останнє слово за Кабміном

Також "Знай" писав, що Кучер залишив крісло губернатора Харківщини і не сильно засмутився: "заради спільної справи"