Колишня дружина покійного мера Харкова поділилася старим фото, на якому можна побачити молодого Кернеса.

Архівним фото поділилася Галина Привалова на своїй сторінці у Фейсбуці.

"При всіх розкладах і нелюбові до нього багатьох, мало кому вдасться прожити таке яскраве життя…" - підписала свою публікацію Привалова.

Кернес в молодості, фото: Галина Привалова
Кернес в молодості, фото: Галина Привалова

Варто відзначити, що Привалова була другою дружиною Геннадія Адольфовича, незважаючи на те, що офіційний шлюб вони так і не уклали. У них є спільний син - 32-річний Данило Привалов, передає "РБК-Україна".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Першою дружиною Кернеса стала Оксана Василенко. Вони одружилися в 1982 році, але їх шлюб прожив три роки. І вже в 1985 році їх шлюб розпався. Їхньому спільному синові Кирилу Кернесу вже виповнилося 38 років.

А третім сином для Кернеса став Родіон Гайсинський, хоч він і не був йому рідним. Це син його третьої дружини Оксани Гайсинської від попередніх стосунків.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер у ніч на 17 грудня. Про його смерть повідомив бізнесмен і добрий друг політика Павло Фукс. Геннадію Кернесу був 61 рік. Його смерть підтвердили дружина Оксана Гайсинська та пасинок Родіон. До нових виборів містом керуватиме секретар міської ради Харкова Ігор Терехов.

Геннадію Кернесу був 61 рік. Він народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг покійного Кернеса Фукс розповів, як згасав мер Харкова: "відчував слабкість"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колега померлого Кернеса Терехов зворушив українців спогадами: "людина, нескінченно закохана в Харків"

Також «Знай.иа " писав, що Хто такий Геннадій Кернес? Улюблений мер Харкова і " той, хто перевзувався в повітрі"