Харків, як і Київ відвідала ожеледиця. Крижаний дощ в лічені години перетворив місто на суцільний каток.

Харків'яни скаржаться, що ходити вулицями практично неможливо – комунальники не встигли вчасно посипати тротуари піском або сольовою сумішшю, тому звернень до швидкої допомоги людей з травмами почастішали в рази.

На щастя, не всі комунальники в Харкові халтурять і ухиляються від роботи. Наприклад, у групі "Харків 1654" жителі міста зафіксували, як одну з вулиць міста старанно засипали піском.

"Сьогодні супергерої виглядають так",- підписав у жартівливій формі фото автор.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

" Двірники молодці. Їм величезне спасибі. Сьогодні двірник посипав навіть трамвайну зупинку яка стоїть далеко від житлового будинку. Хоча це не їхня робота. Прикро що не звертають уваги на зупинки трамвая ті хто повинен це робити і кому за це платять!!!. Люди падають - там суцільний лід...",- поскаржилася в коментарях Алла.

" У наш час супергерой - будь-хто, хто виконує свою роботу, а не ухиляється від неї", " Причому тут супергерой? Він не волонтерить а займається своєю роботою за гроші посипати піском в ожеледь", " Спасибі їм", " А одна техніка що коштує? 21 століття спасибі дитячим візком", " А в чому геройство? Що роботу робить? Причому пізно. При уаризмі двірники вночі вулиці готували. Комуністи їх розбестили", " Я теж це робила", " Нам би цих героїв. З дому вийти не можна", " Кам'яний вік", " Жінки тягають візки з піском, може міні-техніку пора придбати!?", " Їм за це платять. Місто саме обрало владу яка не може зробити це все по нормальному", " Не знаю в якому районі ці супергерої.. Сьогодні ледве доповзла до зупинки.Ніде не посипано...", " Молодці, браво. Це важка праця. Спасибі що ви є", - по-різному коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові рибалка пішов під лід разом з вудкою, лікарі рятують життя: ні документів, ні імені

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові мати-Екстремалка затягла дитину на тонкий лід: "просто грали"

Також «Знай.иа " писав, що Стихія повернула Київ У Льодовиковий період: "не всі динозаври вимерли"