У Харківській області знайшли мертвою дівчину, яка зникла близько місяця тому.

Читайте Знай в Google News!

Про скорботну новину розповіли у Viber-чаті пошукової групи "Мілена".

Повідомляється, що в місті Куп'янськ Харківської області виявили тіло 23-річної Анфіси Радченко, яка значилася зниклою. Мама зниклої дівчини повідомила, що поліція знайшла бездиханне тіло за покинутим цукровим заводом.

Причину смерті встановлюватимуть судмедексперти.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Повідомлення матері / скріншот
Повідомлення матері / скріншот

Відомо, що Анфіса Радченко пропала ще 19 листопада. Рідні дівчини, які живуть в іншій області, розповіли, що близько року тому вона познайомилася з хлопцем, після чого її поведінка різко змінилася – вона пішла з університету, стала випивати.

Коли Анфіса перестала виходити на зв'язок, до пошуків залучили поліцію і пошукову групу "Мілена". Батьки до останнього вірили, що дівчина знайдеться живою.

Анфіса з коханим / фото: Мілена
Анфіса з коханим / фото: Мілена

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові рибалка пішов під лід разом з вудкою, лікарі рятують життя. На Немишлянському кар'єрі рибалка провалився під лід. Не встигла Річка покритися льодом, як туди вже набігли любителі риби.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові жінці в квартиру закинули дві пляшки, в яких була запальна суміш. В результаті, цей вогонь пошкодив меблі, але, ніхто з мешканців на щастя, ніхто з людей, які перебували в приміщенні - не постраждав.

Також Знай.иа писав, що у Харкові мати-Екстремалка затягла дитину на тонкий лід. Одне будь-яке незручне рух, і вони обидва могли опинитися під льодом.