Відома російська телеведуча і актриса Анфіса Чехова нещодавно вирішила влаштувати собі відразу дві відпустки поспіль. Спочатку вона відпочивала на Мальдівах, а після вирішила полетіти в Дубай.

Читайте Знай в Google News!

Кадрами з відпочинку 42-річна телезірка, звичайно ж, поділилася зі своїми фанатами в Instagram. Тепер же вирішила поділитися фотографіями дорослого 8-річного сина Соломона.

"Дивіться який у мене Фрукт вимахав з маленького Абрикосика🙈😂 Час не летить, а мчить як скажений кінь! Ще вчора був кучерявий, пухкий, щербатий малюк, а тепер уже дорослий хлопчина, якому дівчатка в кишені любовні записки підкладають ☺ ️Кожен сезон зі своїх речей виростає! І тепер не просто йому догодити з покупкою нових 🤷🏻‍♀️ Сам вибирає, смак вже непоганий має, свій погляд на хлопчачукову моду!" - підписала кадри Анфіса.

скріншот

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що цього року Соломону виповнилося 8 років. Його батьком є актор Гурам Баблішвілі, з яким телеведуча була у відносинах з 2009 року. Три роки тому зіркова пара офіційно розлучилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анфіса Чехова в бікіні показала апетитні форми, навіть захотілося відкусити: "Яка смачна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анфіса Чехова в леопардовому купальнику показала, чому в 42 краще, ніж у 24.

Також портал Знай.uа писав, що Анфіса Чехова в нижній білизні спантеличила фанатів: "Груди стали менші?"