Мер Харкова Геннадій Кернес увійшов до топ-10 персон, яких шукали українці в 2020 році в пошуковій системі Google. Також харківський градоначальник став єдиним представником України в категорії "Персони".

Про це повідомили в офіційному блозі "Google Україна".

Геннадій Кернес посів восьму позицію в рейтингу категорії "Персона".

За даними компанії, до трійки лідерів увійшли російський опозиціонер Олексій Навальний, американський політик Джо Байден і президент Білорусі Олександр Лукашенко. Українці в 2020 році також шукали інформацію про Михайла Єфремова, Кім Чен Ина, Артема Дзюбу, Дональда Трампа, Геннадія Кернеса, Моргенштерна і Біллі Айліш.

А найпопулярнішим запитом поза категоріями став "коронавірус".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До першої десятки також увійшли "коронавірус"," симптоми коронавірусу" та "карантин в Україні".

Пошувик Google, ілюстративне фото з вільних джерел
Пошувик Google, ілюстративне фото з вільних джерел

Нагадаємо, Геннадій Кернес планує повернуться додому з лікування в Німеччині до 30 грудня. Про це повідомив бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс на своєму Телеграм-каналі, 7 грудня.

За його словами, Кернес також оцінив підготовку Харкова до Нового року. У той же час про самопочуття мера Фукс нічого не сказав.

"Розмовляв з Геннадієм Адольфовичем. Поцікавився, як самопочуття, а він у відповідь запитує: як Харків готується до Нового року? Рідні показали йому фото і відео. Сподобалося. Передає привіт Харкову і харків'янам. Планує 30 грудня бути вдома"— - написав Фукс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янам повідомили, коли чекати Кернеса додому- " він полетів, але обіцяв повернутися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес повернеться в Україну до Нового року: "незабаром особисто зустрінетеся"

Також «Знай.иа " писав, що Хворого Кернеса "позбавили" повноважень у Харкові: "самі впораємося"