У грудні у харків'ян в квитанції за газ з'явиться нова графа - "Очікуване споживання".

Про це передає пресслужба ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ".

Завдяки цьому нововведенню клієнти зможуть бачити вартість природного газу за листопад і приблизний обсяг його споживання на наступний місяць. Таким чином "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" пропонує своїм клієнтам можливість спланувати свої витрати на газ на наступний місяць.

"Клієнт може самостійно вирішити оплачувати йому рекомендований платіж заздалегідь або платити за фактом споживання",- пояснили в "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ".

Нова графа в квитанціях з'явиться вже в грудні. Так, харків'яни зможуть оплатити послуги заздалегідь. А якщо сума виявиться більше, то залишок перейде на наступний місяць.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Обсяг споживання розраховується індивідуально. Все залежить від споживання газу в грудні 2019 року і динаміки його використання за останні 12 місяців.

Газова конфорка, фото pixabay
Газова конфорка, фото pixabay

Нагадаємо, КП "Харківські теплові мережі" заборгувало "Мебаганк" 3 мільйони євро.

За відомостями активістів, АТ "Мегабанк" звернулося з позовом до КП"Харківські теплові мережі". У позові зазначено, що комунальне підприємство має заборгованість за кредитним договором у розмірі 3,096 млн євро та відсотків у сумі 712,79 тис.грн.

Заставою за кредитом стали майнові права комунальників на отримання грошових коштів за надані послуги з централізованого теплопостачання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес залишив харків'ян без опалення і перевів стрілки на банк

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни замість опалення отримали " сауну "в підвалі:" зате у нас є парки і зоопарк!"

Також «Знай.иа " писав, що Кернес залишив харків'ян з холодними батареями: "неможливо!"