У Харкові поліція притягнула до відповідальності 35-річну жінку, яка систематично била свою 10-річну дитину.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП Харківської області.

Повідомляється, що в Київське відділення поліції зі служби "102" надійшло повідомлення щодо неналежного догляду за дитиною. На місце проживання 10-річної школярки виїхала мобільна група з реагування на факти домашнього насильства, а також інспектор ювенальної превенції Київського відділення поліції спільно з соціальною службою.

Приїхавши за вказаною адресою, інспектори виявили дівчинку з численними забоями та травмами різної тяжкості. Її госпіталізували: лікарі діагностували у неї гематоми і черепно-мозкову травму.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Щодо 35-річної жінки, яка є мачухою постраждалої дівчинки, правоохоронці склали адмінпротоколи за частиною 1 статті 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язки з виховання дітей) та частиною 1 статті 173-2 (заподіяння домашнього насильства...) кодексу України Про адміністративні порушення.

Крім цього, на мачуху був виписаний тимчасовий заборонений Припис. Дівчинка на даний момент знаходиться на реабілітації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Харковом у Дергачівському районі КЗ" Вільшанський ліцей " Молодші класи не пускають до школи перед уроками. Діти змушені мерзнути на вулиці перед школою.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Харковом у місті Ізюм горів приватний будинок. З пожежі врятували двох дітей.

Також Знай.иа писав, що у Харкові вибухнув справжній скандал через те, що приватна школа викидає своє сміття у дворі житлового будинку.