Харківський зоопарк планує витратити 382 573 гривні на морепродукти для тварин.

Відповідний тендер з'явився на Prozorro, в четвер, 3 грудня.

Згідно з документацією, зоопарк планує купити 1084 кілограми ракоподібного гаммаруса, 382 кілограми креветок і 131 кілограм щупалець кальмарів.

Гаммарус повинен бути з головою, сушеним, без ознак пошкоджень, цілим і за зовнішнім виглядом відповідним встановленим нормам.

Щупальця кальмарів - заморожені, біло-рожевого кольору, зі смаком і запахом, властивим цьому виду продукції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Креветка - варено-заморожені, від світло-сірого до рожевого, від біло-рожевого до рожево-оранжевого кольорів, смак і запах повинні відповідати цьому виду продукції.

Поставляти товар необхідно до кінця 2021 року. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - до 21 грудня 2020 року.

Харківський зоопарк, скріншот з відео
Харківський зоопарк, скріншот з відео

Нагадаємо, Комунальна організація " Харківський зоологічний парк" планує витратити близько 488 млн грн на будівництво океанаріуму в зоні "Водний світ".

Оголошення про замовлення будівництва океанаріуму в зоні "Водний світ" в зоопарку в Харкові оголосили 16 вересня. На ділянці передбачається знесення старого будинку акваріума і будівництво нової будівлі океанаріуму з прибудованим до нього будівлею інженерного забезпечення.

Проектом передбачені також озеленення та благоустрій території.

У двоповерховій будівлі буде розташований круглий акваріум медуз з акваріумом "Групер", зона "На далекій Амазонці", зона "Суворі моря" і восьминіг, зона "Риби коралових рифів" і "Тропічні моря", зона жителів Індійського океану.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харківському зоопарку відсвяткували день народження слона: "найсмачніший подарунок імениннику"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес нагодує харків'ян за 54 мільйони в зоопарку

Також «Знай.иа " писав, що Кернес згодував мільярд Харківським мавпочкам замість бананів