У Харкові в школі №127 восьмикласник влаштував вогняне шоу прямо за партою.

Відеозаписом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

На відео видно школяра, який сидить за партою. Він набрав в рот антисептик і підніс запальничку до губ і через секунду з його рота вилітає стовп вогню.

У класі з витівником перебували ще кілька дітей. Чи був на момент "фаєр-шоу " в класі вчитель, невідомо.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ось чим займаються школярі в 127 школі в період карантину",- йдеться у підписі до відео.

Директором школи В'ячеслав Колесник розповів, що на відео — учень восьмого класу, передає Newsroom.

"Сьогодні в школі була перевірка. Ми розбираємося. Відео опублікували в соціальній мережі сьогодні, але коли це сталося - я не можу сказати"— - повідомив Колесник.

Користувачі в мережі сприйняли побачене неоднозначно: деякі посміялися над дитячою витівкою, деякі вважають, що вона могла закінчитися трагічно.

"Зате не в телефоні!", "Небезпечно", " це на уроці? препод де?", "не дали додивитися, брови залишилися чи ні", "пів обличчя спалив собі напевно", "цікаво що у нього з пащею буде) там же явно не етиловий спирт", "добре,що наверх дмухнув, а не в бік балончика, що стоїть поруч", " Красиво? Так! Нерозумно? ООО да!!!", "Дорослі чоловіки - це ті, що вижили дивом хлопчики"," не дотягнули трохи до професіонала"," Довела дистанціонка"," казковий до**оеб", " цікаво, а то що спереду нікого не було фарт або холодний розрахунок?", "Особистість!", такий же фі*нею страждав на останній парті))) х*ли там ще робити", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі малолітній камікадзе виліз на дерево до п'ятого поверху, очевидці заціпеніли: "зірветься!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові діти влаштували небезпечні ігри на тонкому льоду: "на кону стояли життя"

Також «Знай.иа " писав, що У Мукачеві малолітки влаштували дискотеку на даху зупинки-чекати автобус тепер ніде