Харківський ринок "Барабашово" повертається до звичайного режиму роботи і відновлює роботу у вихідні дні.

Про це повідомила пресслужба ринку.

Оскільки Кабмін не озвучував рішення про продовження карантину вихідного дня, у зв'язку з чим ТЦ "Барабашово" повертається до колишнього режиму роботи - з понеділка по неділю.

"Барабашово", скріншот з відео
"Барабашово", скріншот з відео

"Попереднім рішенням Кабінету Міністрів України карантин вихідного дня був введений строком до 30 листопада. Наразі офіційного підтвердження продовження карантину немає",- повідомили на "Барабашово".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У пресслужбі ТЦ також зазначили, що робочим днем буде і п'ятниця: цей день не буде тарифікуватися додатково.

Кабінет Міністрів України скасував карантин вихідного дня і повернув карантинні обмеження помаранчевої зони на території всієї країни. Таку заяву зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду сьогодні, 2 грудня. Він підкреслив, що тритижневі обмеження в вікенди дали позитивний результат.

Нагадаємо, карантин вихідного дня був введений до 30 листопада. На початку минулого місяця міністр охорони здоров'я України Максим Степанов анонсував введення в Україні так званого карантину вихідного дня і розповів, що він почне діяти з 14 Листопада. За словами Степанова, завдяки таким заходам вдасться розірвати ланцюги передачі вірусу, тому що люди, на його думку, будуть менше контактувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові на" Барабашово "Пекельне полум'я знищило пуховиків і джинсів на мільйони:" Шкода..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові на Барабашово підірвали трактор Кернеса, бій за ринок триває

Також «Знай.иа " писав, що Кернес продовжує будівництво скандальної дороги через Барабашово, суд безсилий: "будемо будувати"