Колишній мер Харкова Михайло Добкін відмовився коментувати звільнення Олексія Кучера з посади губернатора президентом Зеленським. Але підтримав прагнення Кучера стати депутатом міськради Харкова. Про це Михайло Добкін заявив в ефірі телеканалу "Наш".

Частину відеоефіру Михайло Добкін опублікував у своєму Telegram.

На думку Добкіна Кучер отримав серйозний досвід за рік, який він відпрацював на посаді голови ХОДА.

"Я вам скажу так-за одного битого, двох небитих дають. Кучер отримав серйозний досвід за той рік з невеликим, який він відпрацював. Рішення президента корисний він чи ні, я не коментую. Але, те, що він пішов в місто - абсолютно правильно. В області йому було б дискомфортно через те що він керівник і йому було б теж позиціонувати...", - заявив політик.

Добкін, скріншот з відео
Добкін, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами Добкіна, отриманий досвід Кучера можна використовувати на благо Харкова.

Також політик заговорив і про Кернеса. Зокрема, він не знає, коли Кернес повернеться назад в місто і чи повернеться взагалі.

"Мені невідомо. Я думаю нікому невідомо. Кому відомо, той коментує. Мені невідомо - Я кажу якщо. Якщо повернеться Геннадій Адольфович, то він, я думаю, в міській раді буде використовувати досвід Олексія Кучера на благо міста. Якщо не повернеться Геннадій Адольфович, я буду використовувати досвід накопичений Олексієм Володимировічем Кучером на благо міста Харкова. Ось, що я можу відповісти", - сказав Добкін.

Добкін в ефірі сказав, що чекає повернення "законно обраного мера міста Харкова" і побажав Геннадію Кернесу здоров'я і якнайшвидшого одужання і додав: "якимось чужинцям радіти з приводу неповернення Кернеса не дозволю".

На запитання ведучого, хто такі чужинці, Добкін відповів, що це ті, хто народився в Харкові, але нічого не зробив для рідного міста і в цю ж касту потрапляють і ті, хто не має до Харкова ніякого відношення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "коронував" себе в Харкові, журналісти зірвали маску з Мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес роздав мажорні стипендії і без того казково багатим Добкіну і Фельдману

Також «Знай.иа " писав, що У Кучера вселився Добкін, без Кернеса не обійшлося: "Все х * * ня, Льоша, давай наново"