Син мера Харкова Родіон Гайсинський опублікував нове фото з Берліна.

Свіже фото з'явилася на особистій сторінці Родіона в Instagram .

Син Харківського градоначальника Родіон Гайсинський, який у соцмережі публікує новини про Геннадія Кернеса, виставив новий знімок через 32 тижні після останньої публікації.

Підписникам симпатичного хлопця знімок сподобався. Вони цікавляться, хто фотограф, який зумів вловити погляд Родіона. Гайсинського кличуть додому до Харкова.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Як там справи у нашого улюбленого мера?Ми чекаємо його, Харків без нього не Харків! ", " Навіщо вам Берлін - Харків найкраще місто", " Шо за майстер вловив погляд 👀 ?) ", "" Харків з вами", " Дай Бог здоров'я вашому татові!✌️Все Буде Добре!", " Ох і погляд... дуже�🔥�", " Кранкенгезихенкарту зробили? Я в Німеччині живу кілька років, мед системою задоволені навіть громадяни", " Кращому місту - найкращий мер! Татові якнайшвидшого одужання!",- коментували під фото користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Родіон Гайсинський-син дружини Геннадія Кернеса Оксани Гайсинської. Він з матір'ю знаходиться в Берліні, де в клініці "Шаріте" лікується Геннадій Кернес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворий Кернес здався харків'янам зі щетиною і трубкою в носі: "хто мене втратив?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Син Кернеса Гайсинський прилетів до Харкова без батька

Також «Знай.иа " писав, що Син Кернеса відповів на головне питання харків'ян про хворого батька: "недовго..."