У Харкові комунальне підприємство "Харківзеленбуд" планує придбати Renault за пів мільйона.

Інформація про це з'явилася на порталі публічних покупок Prozorro.

Спеціальне комунальне підприємство "Харківзеленбуд" харківської міськради оголосило закупівлю легкового автомобіля типу "універсал" Renault Logan MCV за 526,1 тис. грн.

У документації зазначено, що автомобіль повинен бути 2020 року випуску. Гарантія на автомобіль повинна становити три роки або 100 000 км пробігу. Машина повинна бути білого кольору.

В автомобілі повинно бути п'ять дверей і не менше п'яти місць, включаючи водійське.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Комплекція авто повинна включати в себе фронтальну подушку безпеки переднього пасажира і водія, комплекс зимових шин,Кондиціонер, тоновані вікна, підлокітник, бортовий комп'ютер, і інше.

Поставити автомобіль необхідно до 31 грудня цього року, аукціон запланований на 8 грудня.

Renault Logan MCV, скріншот
Renault Logan MCV, скріншот

Нагадаємо, на Харківщині дорожники мають намір витратити 891 000 гривень на придбання мінівена Renault Trafic або його аналога.

Інформація про це розміщена на сайті публічних закупівель Prozorro.

У тендерній документації написано, що в автомобілі має бути дев'ять сидінь, включаючи водійське. Тип двигуна-дизель, його робочий об'єм - не менше 1598 куб. см, потужність - не менше 140 к. с.

В автомобілі повинен бути Іммобілайзер, датчик води в бензиновому фільтрі, тоновані вікна, обігрів і вентиляція з чотирма режимами. Сидіння в автомобілі повинні бути тканинні.Автомобіль повинен бути випущений не пізніше 2020 року. Гарантійні зобов'язання Постачальника автомобіля повинні становити не менше трьох років або на перші 100 тисяч км пробігу. Колір авто-білий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Кернеса купили шикарний iPhone за 25 тисяч доларів: "ми люди сучасні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружки Кернеса зробили харків'ян боржниками банку: три мільйони

Також «Знай.иа " писав, що Кернес візьме у харків'ян 30 мільйонів на сіль