Обраний на третій термін мер Харкова Геннадій Кернес, який зараз проходить лікування в німецькій клініці "Шаріте", може повернуться в Україну до 2 грудня. Саме на цей день призначено пленарне засідання міськради.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив депутат Харківської міськради Ігор Черняк на своїй сторінці в Facebook.

"Сесія Харківської міськради старого скликання призначена на 02.12.2020 року. На порядку денному-27 питань! Включаючи бюджет-2021 і ... ох, яка несподіванка, зміни до регламенту!!!"- написав Черняк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Щось хімічитимуть"," до яких пір старий склад міськради Ха, по суті вже незаконний, буде приймати важливі рішення і не нести відповідальність за наслідки?", "Взагалі-то якимось криміналом пахне... обрана міськрада буде спостерігати як стара міськрада буде каламутити?",- пишуть користувачі.

Юристи прокоментували ситуацію вступу в мерство Кернеса і заявили, що закон дасть меру Харкова час на одужання. Обмежень щодо термінів вступу на посаду немає, стверджують фахівці.

"Якщо мер не склав присягу з поважної причини-обирають тимчасову президію. Зазвичай в нього можуть входити від 3 до 5 осіб, які будуть виконувати обов'язки секретаря. Тобто фактично вони будуть керувати містом замість мера", - стверджують юристи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Бояться запізнитися? У центрі Харкова вже ставлять новорічну ялинку. У центрі Харкова вже з'явилася бетонна основа під новорічну ялинку. Центральну частину площі Свободи обгородили тимчасовим парканом, а на самому майданчику працюють робітники з автокраном.

Також «Знай.ua" писав, що Кернес підсуне харків'янам золоті кулі. У Кернеса посеред літа почали готуватися до Нового року