У Харкові з’явилися борди з провокативною картинкою, яка, імовірно, натякає на чинного губернатора Олексія Кучера, призначеного президентом Володимиром Зеленським.

Подробиці повідомляє RegioNews.

На бордах зображений кучер, який поганяє коня в напрямку "Вихід", позначеному на вказівнику. Вочевидь, це натяк на чинного голову ОДА Олексія Кучера.

"Кучер - на вихід", - йдеться в підписі під карикатурою на борді.

У Харкові з'явилися борди з карикатурою, фото: RegioNews

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що днями депутат Харківської обласної ради Володимир Скоробогач заявив про те, що ініціюватиме скликання позачергової сесії облради для висловлення недовіри голові ОДА Олексію Кучеру через бездіяльність влади в контекті боротьби з коронавірусом. Однак наразі губернатор залишається на посаді. Хто міг замовити борди, які натякають на голову ОДА, поки що невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Харківщині слуг народу засікли на ганебній схемі Януковича-вибори під загрозою зриву

Як повідомляє портал "Знай.uа" Хворий Кернес поступився кріслом подружці Кучера: "я відмовляюся"

Також "Знай.uа" писав, що Кернес роздав мажорні стипендії і без того казково багатим Добкіну і Фельдману