У Харкові стався черговий "масковий" скандал у громадському транспорті. Цього разу конфлікт вибухнув між "голою" пенсіонеркою і кондуктором тролейбуса.

Відеороликом сварки між жінками поділилися очевидці в Телеграм-каналі "Kharkiv Journal".

З чого почався конфлікт між жінками не повідомляється, але можна припустити, що виною всьому, що пенсіонерка зайшла в транспорт без маски, яка є обов'язковим атрибутом в громадським місцях.

Пенсіонерка на підвищених тонах розмовляла з працівником транспорту, але після фрази жінки "така б**дь, як ти...", кондуктор не стрималася і вдарила по обличчю літню мадам.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього з рота "голої" пасажирки почала вилітати лайлива мова. Пенсіонерка з усієї сили гнала кондуктора геть з фразою:"Немає на вас радянської влади".

Відео обривається на форазі молодика, який закликав жінок перестати "страждати х**ньою".

У коментарях харків'яни розділилися на два табори - одні були за кондуктора, другі - за пенсіонерку:

"Кондуктор не має право так поводитися з пасажирами. Для цього є відповідні органи. Бабульці б слід було зняти побої і написати заяву", "Не перший раз бачу хамських кондукторів. Є на них управа якась? Поводяться як господарі тролейбуса", " Та причому кондуктор?У нас короновірус, неадекватна дамочка їздить катається на траліку через те що їй вдома нудно,ось вона і пристає до людей. І так словниковий запас у неї звичайно супер","У будь-якій роботі,з масою людей, ніхто не застрахований від шизиков, тому бити кожного не вистачить сил, не хочеш, шукай іншу роботу", " Ну так, у нас у всіх такі складні роботи, що дає право бити людину або крити її матом. Не подобається працювати кондуктором - не працюй".

Нагадаємо, рабочий тиждень в Хмельницькому почався зі скандалу і неадекватних розборок. Так, неадекватний пасажир зайшов в салон трамвая без захисної маски. На вимогу кондуктора надіти її чоловік почав кричати і сипати погрозами, що приріже жінку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові кондуктор вибив вікно трамвая "занадто розумним" пасажиром

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві копи довели "голу" дівчину до епілепсії

Також «Знай.иа " писав, що Стало відомо про те, що в громадському транспорті Хмельницької області стався скандал між пасажирами через маску. Все переросло в бійку.