На сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з пропозицією відмовитись від кондукторів у міському транспорті, повідомляє портал “Город Х”.

На думку авторів петиції, кондуктори зараз створюють велику діру в бюджеті міського транспорту, оскільки полюбляють повертати пасажирам гривню, а інше залишати собі, при цьому за рейс видаючи лише три-чотири квитки.

Тролейбус Харків
Тролейбус Харків

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Замінити кондукторів має система електронних квитків е-tickеt, використання якої допоможе покращити стан транспорту та, можливо, добитись зниження вартості проїзду.

Нагадуємо, що нещодавно мер Харкова Геннадій Кернес дав доручення профільному департаменту прибрати з міського транспорту всю паперову рекламу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", незважаючи на те, що міська влада періодично повідомляє про посилені заходи боротьби з незаконною рекламою, у вагонах метро, як і раніше, можна зустріти нелегально розміщені папірці з різними пропозиціями.

Також портал "Знай.uа" писав, що київські міські власті почали активно боротися з зовнішньою рекламою.