Харківський регіон у пошуках нового директора Департаменту охорони здоров'я.

Відповідне розпорядження про добір на вакантне місце підписав голова Харківської ОДА Олексій Кучер 12 листопада.

Документ з'явився на сайті адміністрації міста. На посаді директора Департаменту охорони здоров'я пропонують 12 тисяч гривень зарплати. Заяви на вакансію можна подати до 17:00 16 листопада через Єдиний портал вакансій державної служби.

У кандидатів на вакантну посаду має бути вища освіта не нижче магістра, досвід роботи на посадах державної служби або в органах місцевого самоврядування або на керівних посадах підприємств, установ і організацій, вільне володіння українською мовою.

Харків, скріншот з відео
Харків, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Вадим Іванніков бул звільнений з посади директора Департаменту охорони здоров'я ще влітку. Про це заявив голова Харківської обладміністрації Олексій Кучер.

За словами Кучера, Іванніков вийшов з лікарняного близько чотирьох днів тому. А сам Вадим Іванніков у коментарі по телефону заявив, що сам звільнився. Каже, що проходить тривале лікування.

Пізніше Кучер заявив, що керівництво Департаменту охорони здоров'я ОДА незадовільно виконують свої посадові обов'язки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У крісло губернатора Сумщини мітить скандальний дружок Добкіна-набридло в Харкові

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харківській області розгортається справжня інтрига за губернаторство

Також «Знай.иа " писав, що Журналісти розкрили канали зв'язку народного депутата Колихаєва з терористами з Російської Федерації