У неділю, 8 листопада, жителям Олексіївки (Харківська область) нарешті почали подавати тепло.

Як повідомили в пресслужбі КП "Харківські теплові мережі", процес повністю завершиться до кінця тижня, якщо з боку споживача не буде ніяких проблем.

"Запуск тепла проводиться в максимально можливому темпі, при одночасному развоздушіваніі систем опалення та встановлення режимів в будинках. Разом з цим, режими в теплових мережах все ще не устоялися, і вони продовжують виходити на розрахункові параметри", - пояснили на підприємстві.

Комунальники зазначили, що на станції замінили насоси, розподільний пристрій, встановили частотне регулювання. Все це модернізувало об'єкт, тому труднощів виникнути не повинно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше комунальне підрядке спеціалізоване підприємство з ремонту та будівництва автодоріг Харкова "Шляхрембуд" витратить 29 060 000 гривень на покупку дорожньої солі.Такою сіллю взимку посипають дороги, щоб вони не були слизькими.

Як повідомляв портал Знай.ua, реконструкція парку в Харкові на вулиці Плеханівській обійдеться в 43,7 млн грн. Нові об'єкти для капітального ремонту парку закуплені за завищеними цінами. Зокрема, планується встановлення нового освітлення, огорожі, паркових лавок, урн, озеленення, ремонт водогону, встановлять дитячі та спортивні майданчики. Буде встановлено новий фонтан.

Також Знай.ua писав, що харківська Олексіївка не отримала опалення будинків повною мірою. Відсутність теплопостачання в житлових будинках на Олексіївці пов'язано з поломкою насосної станції, а її техобслуговуванням і ремонтом повинен займатися Світовий банк.