Головою Сумської ОДА може стати скандальний бізнесмен Василь Хома.

Кабінет Міністрів України, в середу, 11 листопада погодив Василя Хому на посаду голови ОДА в місті Суми.

Відомо, що Хома є колишнім заступником голови Харківської ОДА, де він працював разом з колишнім мером міста Михайлом Добкіним.

Під час співбесіди з членами Кабміну Василь Хома пообіцяв зібрати злагоджену команду, щоб протистояти пандемії коронавірусу в Сумській області, яка зараз знаходиться в "червоній" зоні карантину. також у пріоритеті - ревізія держпрограми "Велике будівництво", передає NewsRoom.

Василь Хома, фото: Lb.ua
Василь Хома, фото: Lb.ua

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стосовно чинного керівника апарату Харківської облдержадміністрації Володимира Клюцевського склали чотири адмінпротоколи, пов'язаних з корупцією, і направили до суду. Клюцевський у жовтні та грудні 2018 року виписав собі премію, коли перебував на посаді керівника апарату Херсонської ОДА, без згоди голови.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський посадив у крісло губернатора Франківщини Федоріва жінку. Тимчасово виконувати обов'язки голови Івано-Франківської ОДА замість нещодавно звільненого Віталія Федоріва буде Марія Савка. Відповідний указ президента був підписаний 9 листопада.

Також «Знай.иа " писав, що в адміністраціях деяких областей уряд України провів кадрові зміни. Івано-Франківська область не стала винятком і Віталія Федоріва звільнили з посади голови ОДА.