Заступник голови апарату Харківської ОДА Ілона Хачатурян займе місце Геннадія Кернеса у сесійній залі.

У суботу, 7 листопада, Геннадій Кернес надіслав до Харківської міської територіальної виборчої комісії заяву "про відмову від депутатського мандата". На місцевих виборах 25 жовтня Кернеса обрали депутатом від "Блоку Кернеса - успішний Харків", йдеться на сайті міськради.

Якщо депутат відмовляється від мандата, за законом його місце займає наступний за чергою кандидат у депутати. Так, місце Кернеса отримала 38-річна Ілона Хачатурян, заступник керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації-начальник управління забезпечення діяльності керівництва. Чиновниця працює в ХОДА з того часу, як її очолював Арсен Аваков (2005 — 2010 роки).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у харківському метро українцям приготували сюрприз: вже з 2021 року. "Київстар " і" Vodafone " повинні надати математичну модель для підрахунку пасажиропотоку в місті

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, харків'яни повстали проти перейменування метро: "геть з міста!" Представники громадської організації вимагають перейменувати станцію харківського метро"Завод імені Малишева".

Також Знай.ua писав, що у Харкові "голі" пасажири втратили 17 тисяч, прокотившись у метро. Районний суд оштрафував двох чоловіків на 17 тис. грн кожного, які порушили масочний режим у метрополітені.